Gelaat 

238980057_1506187639721884_9189095676215477134_n.jpg

Wat houd een gelaatsverzorging bij Beaulise in?

Bij je eerste behandeling boek je best een kennismakingsbehandeling, hier gaan we een skintake (huidanalyse) doen, een verzorging op maat van jou huid en krijg je de nodige uitleg over alle thuisproducten die geschikt zijn voor jou huid. In het instituut werken we uitsluitend met de producten van Germaine de Capuccini. 

Elke verzorging die we aanbieden heeft een eigen werkwijze die de doelen van de behandeling ondersteunt want buiten een moment van rust en ontspanning willen we ook een resultaat bekomen! . Na iedere verzorging bespreken we de producten die jou huid nodig heeft, deze producten maken het resultaat van jou behandeling nog krachtiger en verlengen de effecten van je behandeling.

Wil je werken aan een specifiek huidprobleem zoals acné, symptomen van huidveroudering of pigmentatievlekken? Kies van voor één van deze medisch esthetische formules! 

Binnen deze categorie werken we met verschillende systemen. 

Samen met jou bekijk ik welk systeem het beste aansluit bij jouw klachten. Je wordt steeds bijgestaan met raad op maat van jouw huidtype en geniet van de beste producten om jouw huid weer helemaal te doen stralen. 


 Hoeveel tijd is er aangeraden tussen de behandelingen? 
Vanaf 18 jaar - 6 weken 
Vanaf 35 jaar - 5 weken 
Vanaf 55 jaar - 3-4 weken  

Gelaat 
Kennismakingbehandeling €115 
skintake + verzorging op maat + deskundig productadvies voor jou huid 
Expert verzorgingen 
 
Zuiverende behandeling  €75 
Een zuivere verzorging die openstaande poriën, onzuiverheden en acné vermindert. Purexpert.
Globale anti-aging / Herstellende behandeling €115
Een globale anti-age verzorging specifiek voor de vermoeide of verzwakte huid die beschadigd is door externe factoren zoals pollutie, zon, omgevingsfactoren, ... De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan, vermoeidheid vervaagt en geeft een verstevigend effect. SRNS.
Botox-Like effect €115
De ultieme anti-age therapie voor lijntjes en rimpels. Deze verzorging is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de esthetische chirurgie. Expressielijnen vervagen, rimpels worden opgevuld en de huid wordt gladder. Timexpert rides
Zuurstoftherapie €105
Een verzorging die extra zuurstof geeft aan de huid en deze beschermt tegen externe factoren zoals pollutie, blauw licht, ... maakt uw huid glad, helder en zacht. O2.
Vitaminen GLOW boost €95
Voor een huid die er dof en grijs uit ziet. Geeft een glow effect, zorgt voor een jongere huid  die er stralender uit ziet en werkt op pigmentvlekken. Timexpert radiance C+.
Hydratatieboost €95
Een intensieve hydraterende verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie. Versterkt de natuurlijke afweer tegen externe factoren. Hydracure.
Hyperpigmentatie behandeling €95
Een huid vernieuwende verzorging voor de huid met pigmentatievlekken. Herstelt, voedt en corrigeert de aanmaak van melanine. Timexpert white
Cosmetische lifting €115
Nieuwe cosmetische formules hebben als doel op nauurlijke, veilige en pijnloze manier nieuwe vorm te creëren, de huid opnieuw op te spannen en de vorm van de gelaatscontour te herstelen.​
 
Kalmerende behandeling / zeer gevoelige huid €95
Dé anti-crisis behandeling als je last hebt van jeuk, een branderig gevoel, roodheid, schilfering of een trekkerige huid.Deze intensieve professionele verzorging slaagt er in de huid te kalmeren, is hypoallergeen en genderfree. B-calm
 
Dermaestetica - Expert LAB
 
AOX peel -gevoelige huid- + LED expert masker €85
 
AOX system chemical peeling -gevoelige huid- €65
Kuurvorm 4 behandelingen €260 GRATIS crème twv €50
 
Chemical peeling Expert LAB €65
​Kuurvorm 4 behandelingen €260 GRATIS crème twv €50
 
Microneedling €135
Kuur €540 4 behandelingen GRATIS crème  twv €50
Te boeken als éénmalige behandeling of kuur van vier behandelingen met een gratis thuisverzorgingsproduct van Synergyage.
Een behandeling met de Dermapen is een behandeling waarbij de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.
 
Mesoboost (mesotherapie) €135
Kuur €540 4 behandelingen GRATIS crème  twv €50
Te boeken als éénmalige behandeling of kuur van vier behandelingen met een gratis thuisverzorgingsproduct van Synergyage.
Een doeltreffende technologie om actieve ingrediënten in de huid te brengen doormidden van microkristallen. Stimuleert het metabolisme, verbeterd de huidconditie, verbeterd de micro-circulatie en verbeterd de huidtextuur.
 
Led expert masker / bootsverzorging €75
Dit nieuwste generatie high performance LED-masker met een breed scala aan actie verbetert de meest voorkomende huidproblemen op een veilige, snelle manier en met resultaten van de eerste sessie.
 
Efficy behandeling €135
Kuur €540 4 behandelingen GRATIS crème  twv €50
Te boeken als éénmalige behandeling of kuur van vier behandelingen met een gratis thuisverzorgingsproduct van Synergyage.
Extra’s
Oogverzorging €35
Lipverzorging €25
Lashlift €45
Manicure €25
Epilatie wenkbrauwen OF bovenlip €10
Epilatie wenkbrauwen EN bovenlip €15

 

IMG_4741 2.JPG
IMG_4751.JPG

NEW 

Efficy
 

De efficy is een medisch-esthetisch toestel dat werkt op basis van radiofrequentie dat de huid in de diepte stimuleert om op een natuurlijke wijze steviger en voller te worden, waardoor uw oogleden, gelaat, hals en decolletéeen jongere en frissere uitstraling krijgt maar ook heeft de efficy gunstige resultaten op het lichaam cellulitis verwijdering, versteviging, postnataal en striemen kunnen worden aangepakt met dit toestel.

 

RADIOFREQUENTIE

Een radiofrequente energiegolf wordt uitgezonden over de huid waardoor de cellen deze energie opnemen, deze energie wordt omgezet in warmte waardoor collageenvezels samentrekken en de huid opspant.

De huid wordt op langere termijn steviger en voller, rimpels worden minder diep, elasticiteit en de egaliteit van de huid verbetert.

Rondom de ogen zorgt deze versteviging voor een natuurlijke lift.

 

 

 

VACUUM-PUSH PULL

De Radiofrequente behandeling kan tegelijkertijd aangevuld worden met vacuumtherapie. Hierdoor wordt de bloedtoevoer extra gestimuleerd waardoor extra zuurstof en voedingsstoffen worden aangevoerd maar ook afvalstoffen en overtollig vocht gemakkelijker wordt afgevoerd naar oa de lymfeklieren.

 

DTI

Als laatste werk ik met de DTI om de actieve werkstoffen van de verzorging in de diepere lagen van de huid te kunnen inwerken.

 

HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK?

Deze behandeling is aangename behandeling, waardoor er geen verdovende crème noodzakelijk is. Na het reinigen van de te behandelende zone, wordt een gepaste geleider aangebracht. Daarna start de behandeling. 

Met een handstuk wordt over de gehele zone gegaan. 

Alle zones worden verschillende keren behandeld.

De behandelde zone wordt door de warmte en het zuigen roder, waardoor u er een beetje ‘verhit’ uitziet. Dit trekt vanzelf weg in het uur na de behandeling. Het is niet mogelijk om de huid te verbranden met het toestel. 


RESULTATEN

De meeste mensen zien de dag nadien al dat de rimpels tussen de wenkbrauwen, rondom de ogen en in de neuslippenplooi minder diep geworden zijn. De huid ziet er ook al frisser, gezonder en jeugdiger uit. 

De aanmaak van collageen en de vernieuwing van de huid duurt echter 21 dagen, waardoor het effect meer zichtbaar zal worden na 3-4 weken. Eén behandeling heeft al effect, echter voor een optimaal resultaat zijn 6 tot 8 behandelingen nodig op het gelaat en 10 tot 12 behandelingen op het lichaam.