Gelaat 

238980057_1506187639721884_9189095676215477134_n.jpg

Germaine de capuccini

Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de producten van germaine de capuccini.

Gelaat

 

Huidanalyse €40

analyse met het lightskin huidanalyse apparaat.

Kennismakingbehandeling €40 

Huidanalyse (zonder lightskin)  + mini gelaatsverzorging.

The classics

Purexpert €70 

Een zuivere verzorging die openstaande poriën, onzuiverheden en acné vermindert.

Naturae €70

Een verzorging op basis van witte thee-extract zonder siliconen, parabenen of kleurstoffen. Deze verzorging is volledig vegan.

The experts

Timexpert SRNS €100

Een globale anti-age verzorging specifiek voor de vermoeide of verzwakte huid die beschadigd is door externe factoren zoals pollutie, zon, omgevingsfactoren, ... De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan, vermoeidheid vervaagt en geeft een verstevigend effect.

Timexpert Rides €100

De ultieme anti-age therapie voor lijntjes en rimpels. Deze verzorging is gebaseerd op de laatste ontwikkelingen in de esthetische chirurgie. Expressielijnen vervagen, rimpels worden opgevuld en de huid wordt gladder.

02 €95

Een verzorging die extra zuurstof geeft aan de huid en deze beschermt tegen externe factoren zoals pollutie, blauw licht, ... maakt uw huid glad, helder en zacht.

Timexpert radiance C+ €95

Voor een huid die er dof en grijs uit ziet. Geeft een glow effect, zorgt voor een jongere huid  die er stralender uit ziet en werkt op pigmentvlekken.

Hydracure €80

Een intensieve hydraterende verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie. Versterkt de natuurlijke afweer tegen externe factoren.

Timexpert White €90

Een huid vernieuwende verzorging voor de huid met pigmentatievlekken. Herstelt, voedt en corrigeert de aanmaak van melanine.

Ontdekkingsarrangement 90min €115

Hier geniet je van een huidanalyse, een verzorging op jou maat en de juiste productinformatie.

Oogverzorging €35

Een intensieve oogverzorging met patch-masker dat fijne lijntjes en kraaienpootjes meteen doet vervagen en een vermoeide blik verheldert.

B-calm €90

Dé anti-crisis behandeling als je last hebt van jeuk, een branderig gevoel, roodheid, schilfering of een trekkerige huid.Deze intensieve professionele verzorging slaagt er in de huid te kalmeren, is hypoallergeen en genderfree.

Microneedling €125-€140

Kuur €500 4behandelingen(1product gratis)

Te boeken als éénmalige behandeling of kuur van vier behandelingen met een gratis thuisverzorgingsproduct van Synergyage.

IMG_4741 2.JPG
IMG_4751.JPG

Heb je vragen over bepaalde behandelingen of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om me te contacteren, ik help je met veel plezier verder!