top of page

Lichaamsverzorging

Cryolipolyse / verbevriezen en vetverminderen
Efficy / Anti-cellulitis en postnataal en striemen en verstrakking

Cryolipolyse

Slecht in je vel zitten en geen tijd om naar de sportschool te gaan? Ik heb de ultieme oplossing voor jou! 

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een

natuurlijke manier door het lichaam zal worden afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld met een non- invasieve behandelkop, welke het oppervlakte huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Wij raden aan 3 behandelingen te ondergaan voor het beste resultaat. 

Door middel van het initieel verwarmen van de huid wordt het vet als het ware losgeweekt. Hierdoor kan er tijdens het koelingsproces meer vet worden behandeld doordat er een grotere opname door middel van vacuüm mogelijk is van huid met vetcellen.

Omdat de MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling een non- invasieve behadeling is kunnen direct na de cryolipolyse behandeling de dagelijkse activiteiten weer opgepakt worden zoals werk en sport. De Medcos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling duurt ongeveer 1 uur en kan gemakkelijk tijdens de lunchpauze of op een ander handig moment op de dag worden ingepland.

 

​Is de cryolipolyse behandeling voor iedereen geschikt?
De MedCos Body- Wizard Duo cryolipolyse behandeling is na genoeg voor iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Het is alleen niet een techniek die gebruikt kan worden bij iedereen met overgewicht. Gemiddeld genomen geldt een maximum BMI van 30.

Voordelen:
-Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode;
-Er worden geen naalden gebruikt;
-Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden;
-Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze;
-Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd;
-Er kunnen 4 plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden waardoor duo behandelingen mogelijk zijn;
-Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt;
-De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd;
-En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

bewerkt-12.jpg

Prijzen
1 kop/zone €98 

2 koppen/zones €196 
3 koppen/zones €294 
4 koppen/zones €392 

Effecy

De efficy is een medisch-esthetisch toestel dat werkt op basis van radiofrequentie dat de huid in de diepte stimuleert om op een natuurlijke wijze steviger en voller te worden, waardoor uw oogleden, gelaat, hals en decolletéeen jongere en frissere uitstraling krijgt maar ook heeft de efficy gunstige resultaten op het lichaam cellulitis verwijdering, versteviging, postnataal en striemen kunnen worden aangepakt met dit toestel.

 

RADIOFREQUENTIE

Een radiofrequente energiegolf wordt uitgezonden over de huid waardoor de cellen deze energie opnemen, deze energie wordt omgezet in warmte waardoor collageenvezels samentrekken en de huid opspant.

De huid wordt op langere termijn steviger en voller, rimpels worden minder diep, elasticiteit en de egaliteit van de huid verbetert.

Rondom de ogen zorgt deze versteviging voor een natuurlijke lift.

 

 

 

VACUUM-PUSH PULL

De Radiofrequente behandeling kan tegelijkertijd aangevuld worden met vacuumtherapie. Hierdoor wordt de bloedtoevoer extra gestimuleerd waardoor extra zuurstof en voedingsstoffen worden aangevoerd maar ook afvalstoffen en overtollig vocht gemakkelijker wordt afgevoerd naar oa de lymfeklieren.

 

DTI

Als laatste werk ik met de DTI om de actieve werkstoffen van de verzorging in de diepere lagen van de huid te kunnen inwerken.

 

HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK?

Deze behandeling is aangename behandeling, waardoor er geen verdovende crème noodzakelijk is. Na het reinigen van de te behandelende zone, wordt een gepaste geleider aangebracht. Daarna start de behandeling. 

Met een handstuk wordt over de gehele zone gegaan. 

Alle zones worden verschillende keren behandeld.

De behandelde zone wordt door de warmte en het zuigen roder, waardoor u er een beetje ‘verhit’ uitziet. Dit trekt vanzelf weg in het uur na de behandeling. Het is niet mogelijk om de huid te verbranden met het toestel. 


RESULTATEN

De meeste mensen zien de dag nadien al dat de rimpels tussen de wenkbrauwen, rondom de ogen en in de neuslippenplooi minder diep geworden zijn. De huid ziet er ook al frisser, gezonder en jeugdiger uit. 

De aanmaak van collageen en de vernieuwing van de huid duurt echter 21 dagen, waardoor het effect meer zichtbaar zal worden na 3-4 weken. Eén behandeling heeft al effect, echter voor een optimaal resultaat zijn 6 tot 8 behandelingen nodig op het gelaat en 10 tot 12 behandelingen op het lichaam.

Prijzen​

Anti-cellulitis behandeling €75

Verstevigende behandeling €80

Postnatale behandeling €80

Striemen behandeling €85

Wil je graag een afspraak voor een gratis intake gesprek? 

bottom of page