© 2017 by Elise. 

Gelaatsverzorgingen

Kennismakingsbehandeling 

bij deze behandeling kijken we samen naar je huidtype, zo kunnen we je volgende behandelingen juist aanpassen aan de noden van jou huid. 

Klassieke gelaatsverzorging 

in deze verzorging kunnen we samen kiezen tussen 5 verschillende behandelingen, anti-age, acné, hydratatie, na ziekte, biologische behandeling,..

Expert behandelingen

deze behandelingen gaat dieper en intenser in de huid werken waardoor het resultaat nog groter zal zijn. Ook hier hebben we keuze uit 5 verschillende behandelingen van anti-age tot hele jonge huidjes. 

Met de keuze tussen een klassieke of expert behandeling help ik jullie graag verder zodat we samen het juiste kiezen voor uw huid. Wil u graag een voorstel van wat het best voor u is zal ik steeds van beide eentje voorstellen en vragen wat u wenst. Heeft u een bepaald probleem met uw huid waar u graag aan wilt werken kunnen we dit samen bespreken en tot de juiste behandeling komen.

Microneedling

!huidverbetering!

Germaine de Capuccini slaagt erin met het Synergyage Project een nieuwe technologie neer te zetten met medische cosmetica. Deze cosmeceuticals zijn va de hoogste kwaliteit en bieden aan verschillende uitdagingen, betere, snellere en langdurige resultaten. Krachtige ingredienten en maximale concentraties om het uitzicht van de huid grondig te verbeteren.

De Dermatech Pen is een automatisch microneedle-apparaat dat via een module met 36 micronaaldjes van chirurgisch staal op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt. Dit om de collageenaanmaak te stimuleren, en tegelijkertijd een beter opname van actieve werkstoffen te vergroten.


Daarom zijn de juiste producten bij deze behandeling noodzakelijk om een gewenst resultaat te bereiken.

Het veroorzaakt dus een natuurlijke reactie om de huid te laten herstellen, weer aan het werk te zetten. De fibroblast gaat hierdoor meer collageen, elastine en glycosaminoglycanen aanmaken. Dit proces zorgt voor een betere textuur, veerkracht en huidverjonging.

Clinical peelings 

Een clinical peeling bestaat uit een gecontroleerd agressieve behandeling van het huidoppervlak met een chemisch zuur om de huid te exfoliëren en oude cellen, die beschadigd of dood zijn, los te maken. Deze worden vervangen door een nieuwe geregenereerde huid, die glad en zacht is en minder oneffenheden en rimpels heeft. Een essentiële behandeling wanneer het om schoonheid gaat!

AOX System neutraliseert de werking van vrije radicalen die in de huid ontstaan zijn door de effecten van de zin, klimaat of vervuiling. Samen met het regenererende effect van AOX System stimuleert deze antioxiderende werking de aanmaak van collageen en elastine en wordt de huid gehydrateerd en vernieuwd om het verouderingsproces af te remmen.

 

Het resultaat is een spectaculaire verbetering van rimpels, slappe huid, vlekken, open poriën en een niet-uniforme teint. De huid wordt gerevitaliseerd en vernieuwd: ze ziet er jonger, zachter en stralender uit.

AOX System is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor personen die  last hebben van rimpels, expressielijntjes, niet-uniforme teint of hyperpigmentatie, oneffen huidstructuur, vale of doffe teint en andere imperfecties in het algemeen.

Wimperextensions

One-by-one wimperextensions.

- een volle bos wimpers 

- valse wimper effect 

- tot 4 weken mooie wimpers 

- geen mascara meer nodig 

Lash volume lift 

- Brengt een krul in de natuurlijke wimpers 

- 6-9 weken resultaat 

- Inclusief lashbotox 

- Kan met of zonder kleuring, met kleuring verkrijgt u een mooier resultaat ook bij donkere wimpers.

Wenkbrauwen

Epileren 

Browmapping+Epileren 

Epileren+Kleuren

Browmapping+Kleuren+Epileren

Browmapping+Henna+Epileren

Pedicure

Ik help jullie graag verder met al jullie voetproblemen, als medische pedicure.

Nagels 

 

DIP

Krachtiger en steviger dan gel

Polygel

krachtiger dan gel maar plooibaar.

Ontharingen

Benen

Armen 

Oksels 

Gelaat