top of page
2S0A9994.jpg

Waarom kiezen voor een afspraak bij Beaulise?

Een holistische aanpak is de enige aanpak die leidt tot een huid die blijft stralen van gezondheid. Een huid in balans krijgen vereist inzicht, doorgedreven kennis en expertise om jouw huid in optimale conditie te krijgen en ook te behouden. Net daarin onderscheidt The Beaulise zich! Geen quick fixes maar een duurzame oplossing voor jouw huidproblemen. De oorzaak aanpakken is hierin dan ook cruciaal. Er wordt vaak aan symptoombestrijding gedaan of ‘ oplapwerk ‘ zoals ik het graag benoem maar dit zijn geen constructieve oplossingen.Vergelijk het met een grondige renovatie waarbij er eerst aan de funderingen gewerkt moet worden. In een latere fase komen de opknapwerken !

Waarom kies je voor een afspraak bij Beaulise?

Als je voor de eerste keer bij Beaulise komt, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats.

Samen overlopen we wat je huidwens is. We bespreken ook hoe je je huid thuis verzorgt, je voedingspatroon en je levenstijl. We overlopen ook je medische achtergrond en medicijngebruik. Het is belangrijk om vooraf te beoordelen welke ingrediënten we wel en welke we juist niet op je huid mogen inzetten.

Daarna nemen we met een professionele huidscan 8 verschillende foto’s om de diepere huidlagen te bekijken. En kijken we met een huidecho om de huidbarrière en bindweefsel te evalueren.

Beauty glows from the inside out!

Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenin. Ik zal jou hiermee helpen!


De werkwijze en mijn doorgedreven kennis vormen de meerwaarde die ik voor jou kan betekenen om geen vage beloftes te doen en je huid op de meest gezonde en optimale manier duurzaam te verjongen of verbeteren.

Belangrijk voor je naar je eerste afspraak komt!

Wanneer je een afspraak voor een huidanalyse inboekt, bezorg ik je via mail een uitgebreide vragenlijst zodat je deze kan invullen en ik op voorhand al een zicht heb op jouw huiddoel, levensstijl, voeding en medische geschiedenis.

Als je bij je eerste afspraak een huidscan krijgt, is het heel belangrijk om je huid vooraf thuis goed te reinigen met alleen water. Nadien geen dagcrème, zonnebescherming of make-up aanbrengen zodat ik een goed beeld krijg van de conditie van je huid.

We stellen een uiterst persoonlijk behandelplan voor je op met bijhorende adviezen en producten. Samen zijn we sterker. De resultaten zullen heel veel van jouw inzet afhangen. Jij hebt een hele belangrijke rol in het resultaat dat je kan bereiken !

​Een goede huidverzorgingsroutine gecombineerd met eventueel wat aanpassingen in je voeding en levenstijl zullen zorgen dat we niet alleen sneller maar ook het maximale resultaat bereiken en dat deze behouden blijven.

Deze werkwijze is de meerwaarde die ik voor jou kan betekenen om geen vage beloftes te doen en je huid op de meest gezonde en optimale manier duurzaam te verjongen of verbeteren.

Waarom heb ik een huidscan  nodig ?

Een nauwkeurige huidmeting op basis van een scan is een must om een succesvol behandelplan te kunnen opmaken.

Hoe beter het beeld dat ik krijg van jouw huid en de diepere huidlagen, hoe gerichter ik te werk kan gaan. Ik hou niet van giswerk en wil jou niet onnodig tijd en geld laten verspillen.

Daarnaast kan ik je op deze manier ook aantonen waarom het zo belangrijk is om te zorgen dat je huid in de beste conditie is. Dit houdt je op deze manier ook heel gemotiveerd wat het resultaat alleen tengoede komt.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page