top of page

Eerste afspraak

Huidanalyse

Iedere huid is uniek, net zoals jij uniek bent. Bij je eerste afspraak maak ik graag tijd om jou naar persoonlijke wensen te luisteren, je levensstijl te bespreken en af te toetsen waar jij mee worstelt. Naast een huidanalyse doen we ook een huidscan, zo kunnen we kijken wat jou huid ons te vertellen heeft en kunnen we aan de slag met het opstellen van een juist behandelplan en thuisprotocol specifiek voor jou huid. Dit advies is de "key" naar jouw gezonde huid.

huidscan 3.jpg

First things first

Bij Beaulise geloven we niet in Quick fixes maar kiezen we voor een duurzame oplossing voor jou huidprobleem. Een holistische aanpak is de enige aanpak die leidt tot een gezonde en stralende huid. Een huid in de juiste balans krijgen vraagt inzicht, expertise en kennis en net daarin onderscheidt Beaulise zich. De oorzaak van een huidprobleem aanpakken is dan ook cruciaal. Vaak word de oorzaak niet aangepakt en worden er enkel “oplapmiddeltjes” gegeven maar dit zijn geen oplossingen. Je kan het vergelijken met een renovatie van een woning, in eerste instantie word er gewerkt aan de fundering, zit je fundering goed? Dan kan je een stapje verder gaan en starten aan je opknapwerken.

Huidscan

Om duurzuum te verjongen of de huid te verbeteren is het heel belangrijk om de conditie van de huid vast te stellen. Wat voor huid heb ik ? Heb ik zonschade ? Hoe kom ik aan zoveel onzuiverheden ? Waarom blinkt mijn huid steeds ? Waarom heb ik zoveel zichtbare vlekjes ?

 

Bij Beaulise nemen we met een professionele huidscan 8 verschillende foto’s van de diepere huidlagen om te weten wat er zich allemaal afspeelt onder jouw huid. Op deze manier weet jij waarom je worstelt met bepaalde huidproblemen en er niet vanaf geraakt.

Huidscan 2.jpg
bottom of page