top of page

GRATIS HUIDCONSULT 

Worstel jij met vervelende huidproblemen?

Heb je al vanalles geprobeerd maar niets helpt!

Zie jij het bos door de bomen niet meer met alle beloftevolle producten die naar je oren gegooid worden op social media?

Ik geloof dat een betere huid jouw zelfvertrouwen versterkt. Ik geloof daardoor dat een gezonde huid jouw leven mooier maakt. Het is mijn missie om jou te begeleiden in je zoektocht naar een mooie huid, om jou te begeleiden naar de mooiste versie van jezelf.

Daarom nodig ik je graag uit voor een gesprek van ongeveer 30 minuten waarbij je je huidfrustratie aan mij kan vertellen. Ik ga vooral luisteren naar jou om te horen wat je al gedaan hebt om je probleem te verhelpen, wat je levensstijl is, hoe je voedingspatroon eruit zien, wat eventuele triggers zijn die je probleem verergeren en last but not least wat jouw wensen zijn.

Duurzame huidverjonging of huidverbetering hangt af van vele puzzelstukjes die in elkaar moeten vallen of van een ontbrekend stukje te zoeken.

Het huidgesprek is volledig vrijblijvend. Het is een kans om elkaar te leren kennen, te verkennen wat de mogelijkheden zijn en te kijken of we samen de reis naar een betere huid samen aangaan.

Het is belangrijk dat jij je comfortabel voelt en vertrouwen hebt in mijn expertise en de begeleiding die ik je kan bieden.

bottom of page