top of page

Over Elise

Hi! Ik ben Elise, 27 jaar en run 7 jaar mijn schoonheidsinstituut Beaulise. Wat ooit begon in mijn slaapkamer, evolueerde naar een groter instituut in de voormalige feestzaal van mijn ouders tot onze huidige praktijk Beaulise. Mijn zaak onderging een hele metamorfose doorheen de jaren en daar ben ik enorm trots op! Beaulise is nu volledig wat ik graag wilde maar stoppen met groeien wil ik nooit!

Na 7 jaar ontvang ik sinds juni 2022 met open armen Hélène in mijn team. Een echte meerwaarde voor Beaulise! 

Persoonlijke weetjes over mij?
Ik heb 2 super schattige hondjes, Beau & Arthur. Ik heb 3 katten, 2 reuze konijnen,... Kortweg ik ben een echte dierenvriend! 
Naast Beaulise help ik mijn ouders ook nog een handje mee in hun restaurant 'Beukenhof' wat gelegen is naast het instituut. 
Ik ben enorm bang van kevers, oeps! 
Ik ben een echte doorzetter als ik iets wil ga ik er dan ook echt voor, opgeven staat niet in mijn woordenboek. En oh dit is misschien wel een belangrijk weetje, ik heb dyslexie, misschien dus veel schrijffouten maar met liefde geschreven en ik hoop gewoon dat je me begrijpt.

FA14ADA2-B60F-47B8-A1D6-E56E1FDEFC51.jpeg

LIVE      LOVE      BEAULISE

4656B2CC-9EE3-4141-B009-891731825360.jpeg

Elise

Enthousiaste huidexperte, natuurlijke pemanente make-upartiste & eigenaar

Specialisaties:
Huidverbetering
Permanente make-up
Definitief ontharen
Wimpers 
Brows 
Make-up
 

Over Hélène

Ik ben een ambitieuze studente die het leven door een roze bril bekijkt. Positief ingesteld, enthousiast en steeds gefocust om elke uitdaging tot een goed einde te brengen. Zelf neem ik me ook me ook steeds een stapje terug om anderen te doen schitteren want daaruit haal ik het meeste voldoening. Wat begon als een droom is nu mijn grote passie waarmee ik elke dag word omringd door één voor één prachtige personen, klanten, collega's,....

Mijn visie binnen Beaulise is om iedereen van de correcte behandelingen te voorzien en jullie te verwennen en stralend naar buiten kan laten gaan. Als ik elke 3 weken jou nagels mooi mag maken of je mag voorzien van een pedicure, spraytan of een witte glimlach met daar een leuke babbel bij, daar wordt toch iedereen gelukkig van? 

Ik mijn vrije tijd zet ik graag een stapje in de wereld met vriendinnen met een lekker aperolleke in de hand! 
 

045c6398-00b7-4c78-8084-df00a45daab9.JPG

Hélène

Goedlachse spontane schoonheidsspecialiste.

Specialisaties:
Manicure
Pedicure
Tanden bleken
Spraytan
Waxing 
Make-up
 

IMG_4604.jpg
bottom of page